• Είστε εδώ:
  • Αρχική
  • Αποστολή βιβλίων

Αποστολή βιβλίων

Τα προϊόντα της ΕΦΥΡΑ ΑΕ θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει με τον τρόπο που μας έχετε υποδείξει.

Δωρεάν αποστολή

  • εάν η διεύθυνση αποστολής είναι εντός του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων
  • εάν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 100 ευρώ

Τρόπος - Χρόνος

Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, η αποστολή θα γίνεται μέσω ΕΛΤΑ και ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Κόστος αποστολής

Το κόστος είναι αυτό που εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εάν επιλέξετε την αποστολή με αντικαταβολή, αυτό θα σημάνει ένα επιπλέον κόστος €6 που δεν εμφανίζεται στο 'καλάθι' αλλά μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Εναλλακτικές Μεθόδοι

Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας, η ΕΦΥΡΑ είναι διαθέσιμη να σας αποστείλει τα προιόντα της παραγγελίας σας με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιθυμείτε εσείς (ΕΛ.ΤΑ, ΚΤΕΛ, μεταφορική που εσείς θέλετε κοκ). Εάν στις μεθόδους αποστολής δεν αναγράφεται ο τρόπος αποστολής που επιθυμείτε, επιλέξτε 'άλλο μεταφορικό τρόπο΄ προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και επικοινωνήστε είτε από τη φόρμα επικοινωνίας είτε με το [email protected] για να μας ενημερώσετε πως θέλετε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Αποστολές σε όλον τον κόσμο

Η ΕΦΥΡΑ ΑΕ μπορεί να προμηθεύει βιβλία σε όλο τον κόσμο. Τοποθετήστε την παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε με e-mail για να σας ενημερώσουμε για το κόστος και το χρόνο της παράδοσης και εφόσον συμφωνείτε θα προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.