• Είστε εδώ:
  • Αρχική
  • Πληροφορίες αγορών

Πληροφορίες αγορών

Η αγορά κάποιου προιόντος της ΕΦΥΡΑΣ μέσω της ιστοσελίδας της γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

Χρησιμοποιώντας το e-shop της ΕΦΥΡΑΣ:

Επιλέγετε προιόν/προιόντα και τα προσθέτετε στο 'καλάθι αγορών', συμπληρώνετε τα στοιχεία σας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, επιλέγετε τρόπο αποστολής και τρόπο πληρωμής.

Υπάρχουν τρείς διαφορετικές επιλογές τρόπου πληρωμής:

  • Cash on Delivery (Πληρωμή με την παραλαβή): Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μέσω του e-shop, η ΕΦΥΡΑ επικοινωνεί τηλεφωνικώς μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παραγγελία σας και αποστέλει άμεσα τα προιόντα της. Η υπηρεσία αυτή έχει επιπλέον κόστος αντικαταβολής που κυμαίνεται μεταξύ 2-5 ευρώ, ανάλογα με τον μεταφορέα που έχετε επιλέξει.
  • Κατάθεση σε λογαριασμό της ΕΦΥΡΑ ΑΕ: Μόλις έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας, εμφανίζονται οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας. Μόλις ο λογαριασμός μας πιστωθεί, εμείς άμεσα σας αποστέλουμε την παραγγελία σας.
  • Paypal (Με χρήση πιστωτικής κάρτας): Εάν θέλετε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, επιλέγετε τη μέθοδο 'Paypal'.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, θα εμφανιστεί κάτω από το μήνυμα επιτυχημένης ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας το εικονίδιο που βλέπετε δίπλα.

Θα πρέπει να κάνετε 'κλικ' πάνω στο εικονίδιο και αμέσως θα μεταφερθείτε στην σελίδα πληρωμής της Paypal όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες(εάν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει την Paypal δε χρειάζεται να ξαναεγγραφείτε). Μόλις ολοκηρώσετε τη διαδικασία μέσω της Paypal, εμείς ενημερωνόμαστε από την Paypal οτι η παραγγελία σας έχει πληρωθεί και αποστέλουμε τα προιόντα μας.

Σημ.1: - το ποσό πληρωμής μπορεί να εμφανίζεται σε δολλάρια αντί ευρώ. Δεν επιβαρύνεστε παραπάνω ούτε πληρώνεται κόστος μετατροπής συναλλάγματος.

Σημ.2: - η ιστoσελίδα της paypal δεν εμφανίζεται στα Ελληνικά. Είναι απαραίτητη η γνώση Αγγλικών

Σημ.3: - Η ΕΦΥΡΑ ΑΕ δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας και η συναλλαγή γίνεται με την Paypal και όχι με την ΕΦΥΡΑ ΑΕ. Ώς εκ τούτου, η ΕΦΥΡΑ ΑΕ δε φέρει καμμία ευθύνη για τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Για την καλύτερη ασφάλειά σας, διαβάστε τους κανόνες λειτουργίας της Paypal.

Μέσω e-mail:

Εάν δεν είστε εξοικιωμένοι με τη λειτουργία του e-shop, μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail στο [email protected] με τις παρακάτω πληροφορίες:

Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση αποστολής, προιόντα, ποσότητα, τρόπο αποστολής, τρόπο πληρωμής.

Θα λάβετε άμεσα ένα e-mail στο οποίο θα αναγράφεται το κόστος, οι μέθοδοι πληρωμής, ο χρόνος αποστολής, καθώς επίσης θα απαντάμε και σε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τη διαδικασία αγοράς/παραλαβής