• Είστε εδώ:
  • Αρχική
  • Κανόνες λειτουργίας

Κανόνες λειτουργίας

Το www.efyra.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, όπως επίσης και ο επίσημος χώρος προβολής της εταιρίας με την επωνυμία «ΕΦΥΡΑ Α.Ε.», που εδρεύει στα Ιωάννινα (4ο χλμ ΕΟ Ιωαννίνων-Δωδώνης).

Προσωπικά δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη συνδιαλλαγής μεταξύ του χρήστη και της ΕΦΥΡΑ ΑΕ, είναι η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του χρήστη. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, ο αριθμός τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λ.π.

Η ΕΦΥΡΑ ΑΕ, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Mπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] είτε με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

Ασφάλεια

Σε περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω της μεθόδου 'Paypal', χρειάζεται να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία αυτά δεν δίνονται στην ΕΦΥΡΑ ΑΕ, αλλά επεξεργάζονται από την 'Paypal'. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τον ιστότοπο της 'Paypal' (http://www.paypal.com/). Η ΕΦΥΡΑ ΑΕ δε φέρει καμμία ευθύνη για τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Χρησιμοποιεί την Paypal ώς μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία και βασίζεται στο γεγονός οτι πλέον των 70 εκατομμυρίων ανθρώπων την εμπιστεύονται.

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε μαζική παραγγελία προιόντων, το ηλεκτρονικό μας σύστημα δεν θα σας δώσει κάποια ειδική τιμή. Ειδικές τιμές για μαζικές αγορές μπορούν να δωθούν μέσω του τμήματος πωλήσεων της ΕΦΥΡΑ ΑΕ. Σε τέτοια περίπτωση, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο [email protected]

Διάφορα

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

Η ΕΦΥΡΑ ΑΕ παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του ιστότοπού της να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση. Η ΕΦΥΡΑ ΑΕ δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία της. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.